Ga direct naar de inhoud.

Vacatures en banen. Vast of tijdelijk. SPB lost op

SPB personeelsbemiddeling adviseert graag over de vele mogelijkheden in samenwerking. Afhankelijk van de wensen van zowel de werkgever als de kandidaat kiest SPB personeelsbemiddeling samen met jou de best passende vorm van werken.  

Uitzenden

Heb je medewerkers nodig die je niet zelf in dienst wilt nemen? Extra inzet nodig tijdens piekperiodes? SPB personeelsbemiddeling zorgt voor snelle en professionele ondersteuning. Naar aanleiding van de opdracht zoekt en selecteert SPB personeelsbemiddeling de geschikte kandidaat. Je betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.

Lees meer: Uitzenden

Payroll

De wettelijke en arbeidsrechtelijke plichten en verantwoordelijkheden die samenhangen met werkgeverschap wegen zwaar. Zou je hierdoor niet met elkaar in zee gaan? Nee! SPB personeelsbemiddeling maakt gebruik van payrolling door de geplaatste werknemers bij het payrollbedrijf onder te brengen.

Lees meer: Payroll

Detacheren

In feite is detachering een vorm van uitzenden, maar dan wel met van te voren vastgelegde werkuren en een einddatum. Je profiteert van flexibiliteit in combinatie met meer zekerheid. SPB personeelsbemiddeling denkt in mogelijkheden en adviseert detachering bij onder andere projecten, reorganisaties en langdurige ziekte.

Lees meer: Detacheren

Werving & selectie

Medewerkers werven en selecteren? SPB personeelsbemiddeling trekt geschikte kandidaten aan, selecteert en stelt aan. Voor een (vaste) baan of tijdelijk werk. Zo blijft zowel de werkgever als de medewerker scherp en concurrerend.

Lees meer: Werving & selectie