Ga direct naar de inhoud.

Vuilnisman omgeving Bollenstreek

Locatie: Katwijk
Dienstverband: 40 uur

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever in de afvalverwerking zijn wij per direct op zoek naar fulltime vuilnismannen en beladers (en vrouwen). Je werkt graag in de buitenlucht en in de regio Katwijk ( Zuid Holland) . Bij het eventueel uitvallen van andere collega's kan het bij uitzondering zijn dat je wordt ingezet in de regio Noordwijkerhout.

Je start iedere ochtend tussen half 7 en 7 uur. Bij aankomst pak je een kop koffie of thee en na een praatje met je collega's ga je samen met de chauffeur op pad. Jullie rijden verschillende routes en tussen 16.00 en 17.00 uur zijn jullie weer terug en zit je werkdag erop. 

Jouw werkzaamheden:

  •  Op een veilige wijze de reinigings- en inzamelingswerkzaamheden uitvoeren;
  •  Vanuit de achterkant van de afval wagen zamel jij het afval in;
  •  Ervoor zorgen dat de containers weer correct terug geplaatst kunnen worden;
  •  Bedienen, schoonhouden en onderhouden van de inzamelvoertuigen;
  •  Je bent het aanspreekpunt voor de burgers.

Wie ben je?

Wat vinden wij belangrijk wanneer je start als vuilnisman of belader? 
Je bent gemotiveerd en je komt je afspraken na. Je zorgt ervoor dat je op tijd komt. Je bent bereid om binnen 3 maanden je VCA te behalen uiteraard zijn de kosten voor deze opleiding voor rekening van SPB. Je bent communicatief vaardig en je kunt met gevaarlijke verkeerssituaties omgaan. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt graag op full time basis samen met andere collega's. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste en je bent woonachtig in de regio van Leiden, Katwijk. Noordwijkerhout (Bollenstreek). Tot slot, bij voorkeur beschik je over eigen vervoer.

Wat mag je verwachten?

Wanneer je start als vuilnisman ontvang je een marktconform salaris en daarnaast ontvang je conform cao reiskostenvergoeding. Je werkt 32 tot 40 uur (full-time) en het volgen van een eventuele opleiding is mogelijk.

Spreken deze zaken je aan en wil je graag per direct starten dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Wij zullen dan binnen twee werkdagen telefonisch met jou contact opnemen om de vacature door te spreken en een afspraak in te plannen!

Bij SPB is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

 

Tel Wessel 06-13654743 of e-mail wessel@spbpersoneel.nl

Deel via