Ga direct naar de inhoud.

Orderpicker

Locatie: Westland
Dienstverband: 40 uur
Opleidingsniveau: MBO-diploma richting Greenport of Logistiek
Ervaring: Ervaring als orderpicker in de AGF

Weet jij van aanpakken, ben je stressbestendig en ga jij zorgvuldig te werk? Wij zijn opzoek naar een ORDERPICKER met verantwoordelijkheidsgevoel. Lees snel verder wat onze opdrachtgever jou te bieden heeft.

Hoe ziet jouw dag eruit als ORDERPICKER?

Dagelijks wordt er groeten en fruit vanuit de hele wereld besteld bij onze opdrachtgever. Jij bent verantwoordelijk voor het verzamelen van deze orders en je bewaakt de kwaliteit van deze verse producten. Daarna worden de orders getransporteerd waarbij jij helpt met laden en lossen.

De afdeling

De leukste collega’s vindt je hier en samen met jouw collega’s laten jullie het logistieke proces soepel verlopen. Jullie weten van aanpakken en hebben een gezamenlijk doel, maar er is ook tijd voor een geintje en plezier op de werkvloer.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, sociale en leergierige collega met minimaal een mbo-diploma richting Greenport of Logistiek. Je bent accuraat in het werk dat je doet en jij gaat met een voldaan gevoel naar huis als er resultaat is gehaald en het werk af is. Verder neem jij het volgende mee:

  • Mbo-diploma richting Greenport of Logistiek
  • Ervaring als orderpicker in de AGF
  • Flexibiliteit in werktijden en -houding
  • Spreek je Nederlands of Engels
  • Enige kennis van groenten en fruit (pré)

Wat bieden wij?

  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.
  • Een jong, dynamisch én groeiend bedrijf.
  • Je ontvangt een passend salaris en prima arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld 26 vakantiedagen en een wekelijkse kist vol met groente en fruit.


Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever is een leverancier van groenten en fruit. Wij zijn actief voor internationale retailers wereldwijd en streven continue naar de meest verse en beste kwaliteit producten.

Lijkt deze functie bij jouw profiel aan te sluiten? Wacht niet langer en stuur jouw motivatiebrief en actuele CV per email naar wessel@spbpersoneel.nl

Deel via